Jij gaat in 2023 de wereld mooier maken. Ik ga je daar bij helpen. 

Advent_dag 9

Dag 9 – Een stukje dichterbij je Personal Brand met deze tip

Heel eerlijk, ik heb echt een ontzettende hekel aan de tip die ik je nu ga geven. Mijn vermoeden is omdat het komt dat we echt dood worden gegooid met deze term. Hij wordt naar mijn gevoel iets te veel gebruikt, maar eh, ik moet deze tip wel met je delen.

Maar wat dat is? ⬇️

Wees een expert

Wees een expert. Ik typ dit en ik denk meteen: ik heb echt een HEKEL aan dit woord. En niet een beetje ook. Maar, het komt er op neer dat je een niche kiest. 

Een goed voorbeeld is Nikki Tutorials. Wie kent haar niet? Deze prachtige dame maakt al meer dan tien jaar video’s op YouTube waar ze voornamelijk make-up tutorials plaatst. Ze geeft haar ongezouten mening over de producten die ze gebruikt en is echt goud en goudeerlijk. En zoals we weten houdt Nikki niet van labels.

Dus nu ze haar eigen beauty lijn heeft gelanceerd, weten haar trouwste fans dat dit wel een topproduct moet zijn. Want het komt van Nikki. Je hebt geen enkele twijfel.

En dat is wat ik bedoel met het zijn van een expert. Kies een niche waar jij je in wil profileren. In mijn geval is het Personal Branding. Dus alles wat ik doe, alles wat ik zeg, het komt altijd weer bij Personal Branding terug.

Maar misschien wil jij wel DE persoon zijn waar je als ondernemer moet zijn als je aan de slag wilt met online leeromgevingen, voor het maken van de meest duurzame websites of het maken van de mooiste foto’s van jou én je huisdier. Jij hebt zelf de regie.

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF9600-web

Jij gaat in 2023 van je bedrijf een succes maken. Ik ga je daar bij helpen.

Plan via onderstaande link een geheel vrijblijvende kennismaking aan en dan zorg ik er voor dat je 2023 goed start!

Claim je in december je plek voor januari of februari? Dan krijg van mij GRATIS drie door mij geïllustreerde gifjes t.w.v. 249 euro cadeau!*

Lieve groetjes,
Anne-Loes

*geldig bij logo & huisstijl traject ‘Cerise’ of ‘Magenta’ en website traject ‘Siena’ of ‘Mandarijn’