Samen gaan we van 2024 een groot succes maken. Ontdek hieronder hoe ik je ga helpen 👇

Advent_dag 5

Dag 5 – Een stukje dichterbij je Personal Brand met deze tip

Yes, vandaag weer een tip!

Deze is wat mij betreft heel vanzelfsprekend, maar ik zie hier nog geregeld verbeterpunten. Ik vertelde je al dat het ontzettend belangrijk is dat je bij jezelf blijft, maar wat als je geïnspireerd raakt door een ander? 

Want dat je beïnvloed raakt door je omgeving is natuurlijk helemaal niet gek, maar wat doet het met je Personal Brand? Zie deze tip als positieve feedback 😉 ⬇️

Wees consistent.

En nee, dan ga ik niet hebben over consistent posten op Instagram, maar echt het consistent doorvoeren waar jij voor staat. Oftewel, je waarom. Consistent de boodschap doorvoeren, maar ook dat de look and feel consistent is. 

Ik bedoel, het zou ontzettend raar zijn als we Steve Jobs opeens in een strak pak hadden gezien of als Marco Borsato opeens gaat rappen (nee – wacht).

Je wilt dat je publiek snapt wat je waarom je doet wat je doet. Als je constant van boodschap verandert, van diensten of op de manier waarop je het communiceert: dan weten zij het op een gegeven moment ook niet meer.

Maar als jij eenmaal weet wat je Waarom is, dan is het alleen maar een kwestie van bepalen hoe je deze boodschap met de rest van de wereld gaat delen. Bepaal je tone of voice, bepaal de vormgeving en een kind kan de was doen.

Anne-Loes-TessaWiegerinckDSCF8185-web
Tape 2-wit

Jij gaat in 2024 van je bedrijf een succes maken. Ik ga je daar bij helpen.

Maak onderstaande quiz en dan zorg ik er voor dat jij 2024 kneitergoed start!

Lieve groetjes,
Anne-Loes