Jij gaat in 2023 de wereld mooier maken. Ik ga je daar bij helpen. 

Advent_dag 24

Dag 24 – Je dromen werkelijkheid maken met een visionboard

Dromen najagen. Daarvoor is een visionboard. Bij het maken van je eigen visionboard zorg je er voor dat al jouw dromen visueel en realiteit worden. Dat het de wereld in wordt gestuurd om opgepakt te worden. 

En eh, het is de perfecte activiteit voor de kerstvakantie 🙂

Dromen najagen. Daarvoor is een visionboard. Bij het maken van je eigen visionboard zorg je er voor dat al jouw dromen visueel en realiteit worden. Dat het de wereld in wordt gestuurd om opgepakt te worden.

Een visionboard maak je puur en alleen voor jezelf. Jouw dromen zijn ook voor jou en niemand anders. Door je dromen realiteit te maken kan je ze ombuigen naar doelen. 

We zitten bijna een nieuw jaar, dus een perfect moment om aan de slag te gaan met je visionboard voor het nieuwe jaar, het jaar 2023. Deze kan in het teken staan van je dromen of juist van je doelen.

Een echte opdracht kan je dit noemen, ik ga je vooral veel tips geven om er een feestje van te maken zodat jij eindigt met een visionboard met jouw stempel er op.

Tijd om te creëren

#1: Wat ga je met het moodboard doen? Wil je deze ophangen in je kantoor of denk je: ‘Hmm, als screensaver op mijn laptop is ook erg handig’. Op basis daarvan bepaal je hoe je jouw moodboard gaat maken.

Ga je voor een fysiek exemplaar? Verzamel dan een hele lading oude tijdschriften, mooie materialen, zodat je zo veel mogelijk kan knippen en plakken.

Ga je digitaal aan de slag? Dan is Pinterest je beste vriend! Maak een nieuw bord aan en pin er op los. Of sla afbeeldingen op en maak je visionboard in Canva of InDesign.

#2: Verzamel al je materiaal. Inspiratie voor je visionboard vindt je overal. In tijdschriften, stofjes in je kledingkast of behangstaaltjes van de bouwmarkt.  Ga op zoek naar alles wat jouw dromen vertaalt naar beeld.

#3: Finetunen. Als je een beetje op mij lijkt heb je nu waarschijnlijk veel. Grote kans dat je zelfs te veel hebt. Loop het materiaal wat je hebt na en vraag jezelf af: ‘Welke beelden weerspiegelen mijn dromen het allerbeste?

En dan is het echt tijd om te creëren. Maak van alles wat je hebt verzameld een geheel zodat jij eindigt met een geweldig visionboard voor 2023.

Speciaal voor jou ⬇️


Claim jij in 2022 je plek voor januari of februari 2023? Dan krijg je naast het logo & huisstijl traject..

Drie geïllustreerde gifjes t.w.v. €249,00
Website check t.w.v. €149,00
Eén maand abonnement t.w.v. van €90,00

Cadeau!

Maar eh, wacht niet te lang 😉

Net te laat en wil je deze aanbieding claimen? Klik dan hier.

p.s: Je plant een gesprek voor januari, dus laat bij het plannen van een kennismaking achter dat je gebruik maakt van de adventskalender actie.

€2.497,00

Logo & huisstijl traject

Online kennismaking van 20 minuten
Huiswerk om de basis van je onderneming op papier te zetten
Logo ontwerp
Drie unieke voorstellen
Twee feedbackrondes
Eén definitief logo
Uniek beeldmerk
Typografie passend bij jouw ondernemend
Je eigen kleurenpalet & kleurcodes
Logo geleverd in .png, en .jpg
Voortgang te zien via jouw eigen Trello Bord
Brandingsessie
In deze sessie van drie uur gaan we jouw merkindentiteit concreet maken. We gaan het hebben over je missie, visie, je normen en waarden maar ook over je doelgroep. Oftewel, we gaan de diepte in!
Extra vormgeving naar keuze
Huisstijlhandboek
Dit wil ik!