Jij gaat in 2023 de wereld mooier maken. Ik ga je daar bij helpen. 

Advent_dag 12

Dag 12 – Boekentips voor de feestdagen 🎄

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar in de wintermaanden lees ik altijd net een beetje meer dan in de rest van het jaar.

Ik lees dagelijks op internet tips over je het beste een Personal Brand kan opzetten. Maar heel eerlijk, dit lijstje boeken gaat je een stuk verder helpen  ⬇️

Ik ben gek op boeken! Al ben ik niet iemand die elke week een boek uitleest, maar als ik dan lees.. Dan lees ik zo vier boeken achter elkaar in één week. Geen grap.

Deze adventskalender staat natuurlijk helemaal in het teken van Personal Branding, dus hier heb ik de boeken ook op uitgezocht. Alle boeken hieronder hebben of letterlijk te maken met Personal Branding of staan op dezelfde lijn. Denk aan boeken over persoonlijk leiderschap, je waarom en kwetsbaarheid.

Deze boeken zijn de boeken die ik iedereen aanraad tenminste één keer te lezen, maar de meeste van de lijstje heb ik minstens drie keer gelezen.

En eh, je kan ze uiteraard ook vragen als cadeautje voor onder de boom 😉

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF9600-web

Jij gaat in 2023 van je bedrijf een succes maken. Ik ga je daar bij helpen.

Plan via onderstaande link een geheel vrijblijvende kennismaking aan en dan zorg ik er voor dat je 2023 goed start!

Claim je in december je plek voor januari of februari? Dan krijg van mij GRATIS drie door mij geïllustreerde gifjes t.w.v. 249 euro cadeau!*

Lieve groetjes,
Anne-Loes

*geldig bij logo & huisstijl traject ‘Cerise’ of ‘Magenta’ en website traject ‘Siena’ of ‘Mandarijn’