Samen gaan we van 2024 een groot succes maken. Ontdek hieronder hoe ik je ga helpen 👇

Advent_dag 1

Dag 1 – Een stukje dichterbij je Personal Brand met deze tip

Woehoe! Zo verschrikkelijk leuk dat jij je hebt aangemeld voor deze adventskalender. Ik heb er nu al zo’n zin én ik ben razend benieuwd wat je van vindt! Deel het vooral in je stories als je iets hebt geleerd 😌

Elke dag staat er iets anders achter een vakje, maar vandaag beginnen we met een tip 🙂

En het is stiekem meteen echt de allerbeste tip die ik je kan geven. Ik lees dagelijks op de gram tips over je het beste een Personal Brand kan opzetten. Maar eerlijk gezegd is er maar één ding wat het allerbelangrijkste is. Maar wat dat is? ⬇️

Wees Jezelf.

Flauw he? Maar dat is echt de allerbeste tip die ik je kan geven. Ik lees dagelijks op de gram tips over je het beste een Personal Brand kan opzetten. Maar eerlijk gezegd is er maar één ding wat het allerbelangrijkste is: dat je jezelf durft te zijn.

Dat je al het advies dat overal op het grote internet te vinden is, naar je eigen hand gaat zetten. Dat je jezelf durft te zijn. Want Personal Branding is niet meer en niets minder dan authentiek zijn.

Jezelf zijn dus. Maar goed, wat is dat dan? Iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen waarden. Je eigen voorkeuren voor muziek, kleuren en hoe je communiceert. De kracht van Personal Branding is dan ook om dit zo goed mogelijk te verwoorden.

Wat is datgene aan jou wat jou anders maakt dan de rest? Juist dat ene wat niemand anders heeft, dat maakt jouw uniek. Denk na deze tip aan iets kleins. Iets wat jij echt anders doet dan je vrienden, je familie, andere ondernemers.

Draag jij altijd een pot pindakaas in je werktas? Draag jij altijd rode sneakers? Of ben die een webdesigner die er alles aan doet om de wereld duurzamer te maken?

Wat maakt jou anders dan alle anderen? 

Durf jezelf te zijn.

Anne-Loes-TessaWiegerinckDSCF8185-web
Tape 2-wit

Jij gaat in 2024 van je bedrijf een succes maken. Ik ga je daar bij helpen.

Maak onderstaande quiz en dan zorg ik er voor dat jij 2024 kneitergoed start!

Lieve groetjes,
Anne-Loes